Våre selskaper

Aller Media-konsernet i Norge har en meget sterk produktportefølje og en lang suksessfull historie. Vi er teknologifokusert og eier ledende selskaper innenfor innholdsproduksjon i ulike kanaler, konseptutvikling, kommunikasjon, content marketing, sisteledds-markedsføring, tjenestedesign, CRM, søkemotorer og sosiale medier, samt nyttetjenester.

Dagbladet logo
Dagbladet logo

Dagbladet AS

Utgir Dagbladet, Magasinet, dagbladet.no, børsen, dinside.no og lommelegen.no. I tillegg står selskapet bak nettsteder som start.no og se.no. Selskapet eier også 50 % av Publish Lab AS som utvikler publiseringsløsninger og 49,9 % av Avisretur AS, et selskap som henter inn og registrerer returaviser for avisutgivere fra landets utsalgsteder.

Aller X
Aller X

Aller X AS

Aller X er Aller Medias innovasjonslab og et innovasjonsmiljø. Selskapet har merkevarene Sol.no, et av Norges største nettsteder, i tillegg til nettstedene kode24.no og elbil24.no.

Aller Media Norway
Aller Media Norway

Aller Media AS

Utgir Se og Hør, Se og Hør Extra, Allers, KK, På TV, Vakre hjem og interiør. Flere ledende oppgave- og kryssordblader samt nettstedene seoghør.no og kk.no. 

HSMedia
HSMedia

HS Media AS

HS Media er en mediebedrift som er profesjonelle på salg av annonser for nærmere 60 publikasjoner. Vi selger annonser for magasiner, fagblader og nettsteder for over 110 millioner kroner og vi er over tyve ansatte.

Ahead Group Norway
Ahead Group Norway

Ahead Group Norway AS

Aller Media har samlet alle sine norske marketing selskaper i et eget konsern under navnet Ahead Group Norway AS. 

Ahead Group Norway omfatter selskapene Hyper, Oculus, Nova Vista, Varejo, Elg, Clay, Pop Film og Wergland Apenes, selskaper som har sterke posisjoner i markedet innenfor blant annet digital markedsføring, CRM, performance marketing, innholdsmarkedsføring og opplevelsesbasert markedsføring. 

Hyper
Hyper

Hyper AS

Hyper er et reklamebyrå med rådgivere, kreatører, designere og prosjektledere og sterke fagmiljøer på strategi, merkevarebygging og innholdsmarkedsføring.

Oculos
Oculos

Oculos AS

Oculos er Norges ledende miljø innen CRM, loyalty og marketing technology. Byrået er eksperter på kundereisen fra A-Å og leverer tjenester, rådgivning og operativ drift innen personalisert kommunikasjon, kundeklubber, bonusprogrammer og marketing automation.

Novavista
Novavista

Nova vista AS

Nova Vista er et kreativt og strategisk kommunikasjonsbyrå, som jobber bredt med kommunikasjon for å skape engasjement, kjennskap og kunnskap. Et byrå som engasjerer og posisjonerer via tjenester som PR, innholdsmarkedsføring, spons&events og digitale kampanjer.

Roede
Roede

Roede AS

Vår hemmelige oppskrift

Vi har solid kunnskap og en metodikk som gir dokumenterte resultater. 82% av de som følger Roede-metoden får sunnere matvaner. Vi tilbyr nå to ulike menyer. Roede Kickstart og Roede Balansert. Er du klar for nye vaner som varer?

elg
elg

Elg

Elg er et kreativt SoMe-byrå med spisskompetanse på sosiale medier. Med et stort hjerte for organisk innhold, leverer byrået alt fra rådgivning og kanalstrategier til kreative SoMe-konsepter, kampanjer og innhold. I tillegg hjelper de mange merkevarer med planlegging, publisering og Community Management. Elg er organisert i egne SoMe-team per kanal, og satser stort på blant annet TikTok, Instagram, Snapchat og LinkedIn.

PublishLab
PublishLab

Publishlab AS

Publish Lab AS utvikler, drifter og selger programvaren Labrador CMS. Selskapet har de siste årene vokst kraftig. Aller Media eier i dag 37% av Publish Lab. 

Bladcentralen
Bladcentralen

Bladcentralen AS

Bladcentralen er Norges største distributør av blader og bøker til dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner og selger og distribuerer noen av de sterkeste merkevarene i Norge.

For kunder, forlag og eiere ønsker Bladcentralen å være en seriøs, løsningsorientert og langsiktig samarbeidspartner, og vi har som mål å være den beste distributøren av lesestoff til det norske folk. Vår distribusjon er enkel, effektiv og rimelig – til beste for forlagene, forhandlerne og våre eiere.

Logo varejo
Logo varejo

Varejo AS

Varejo jobber strategisk og taktisk og sørger for at merkevarer og dine produkter møter den ønskede målgruppen på de riktige stedene. Byrået jobber med konseptutvikling, innhold og design i tillegg til å gjennomføre aktiviteter som butikkdemo, merchandising, sampling, event og roadshows.

 

Avisretur
Avisretur

Avisretur AS

Avisretur eies av VG og Dagbladet sammen. Selskapet returaviser fra ca 8.000 forhandlere over hele landet, totalt ca 1 mill aviser pr uke, noe som tilsvarer 300 tonn aviser.
 

Etter at returavisene er kontrollert blir de sendt videre til vår samarbeidspartner som pakker dem for videresending til resirkulering i papirfabrikker over hele verden.

Diar
Diar

Diar AS

DIAR er et joint venture 50/50 eid av Aller Media og Amedia. Vi er et eget selskap på publisistsiden som står 100% på utsiden av våre eiere, med egen tech, produkter, og ansatte. Vårt fokus er å utvikle løsninger på digital markedsføring og data sine premisser. 

Gjennom DIAR får våre kunder tilgang på over 100 premium siter hos Aller Media og Amedia med aID data. Enkelt forklart så har våre kunder mulighet til å nå 2 700 000 mennesker med kvalitetsdata på 1 500 000 innloggede mennesker vi vet hvem er.

Clay
Clay

Clay AS

Clay er et performance markedsføringsbyrå som skaper nye former for digital markedsføring. Det gjøres med fersk innsikt om målgruppen, tilpassede løsninger og smidig samarbeid med kundene. Clay har erfarne rådgivere med spisskompetanse på fagområder som betalt annonsering, sosiale medier, SEO og SEM.

WergelandApenes
WergelandApenes

WergelandApenes

WergelandApenes er et ettertraktet rådgivningsmiljø som bygger sterke virksomheter i et krevende samfunn. Alle rådgivere jobber strategisk og operativt i hele verdikjeden – fra tanke til handling.

Logo Pop Film
Logo Pop Film

Pop Film

Pop Film er en uimotståelig og herlig gjeng med film- og animasjonseksperter. Her er det lang erfaring med filmer i alle formater og alltid beredt til å ta en prat om dine behov.