Våre selskaper

Aller Media-konsernet i Norge har en meget sterk produktportefølje og en lang suksessfull historie. Vi er teknologifokusert og eier ledende selskaper innenfor innholdsproduksjon i ulike kanaler, konseptutvikling, kommunikasjon, content marketing, sisteledds-markedsføring, tjenestedesign, CRM, søkemotorer og sosiale medier, samt nyttetjenester.

Dagbladet logo
Dagbladet logo

Dagbladet AS

Utgir Dagbladet, Magasinet, dagbladet.no, børsen, dinside.no og lommelegen.no. I tillegg står selskapet bak nettsteder som start.no og se.no. Selskapet eier også 50 % av Publish Lab AS som utvikler publiseringsløsninger og 49,9 % av Avisretur AS, et selskap som henter inn og registrerer returaviser for avisutgivere fra landets utsalgsteder.

Aller X
Aller X

Aller X AS

Aller X er Aller Medias innovasjonslab og et innovasjonsmiljø. Selskapet har merkevarene Sol.no, et av Norges største nettsteder, i tillegg til nettstedene kode24.no og elbil24.no.

Aller Media Norway
Aller Media Norway

Aller Media AS

Utgir Se og Hør, Se og Hør Extra, Allers, KK, På TV, Vakre hjem og interiør. Flere ledende oppgave- og kryssordblader samt nettstedene seoghør.no og kk.no. 

HSMedia
HSMedia

HS Media AS

HS Media er en mediebedrift som er profesjonelle på salg av annonser for nærmere 60 publikasjoner. Vi selger annonser for magasiner, fagblader og nettsteder for over 110 millioner kroner og vi er over tyve ansatte.

Roede
Roede

Roede AS

Vår hemmelige oppskrift

Vi har solid kunnskap og en metodikk som gir dokumenterte resultater. 82% av de som følger Roede-metoden får sunnere matvaner. Vi tilbyr nå to ulike menyer. Roede Kickstart og Roede Balansert. Er du klar for nye vaner som varer?

PublishLab
PublishLab

Publishlab AS

Publish Lab AS utvikler, drifter og selger programvaren Labrador CMS. Selskapet har de siste årene vokst kraftig. Aller Media eier i dag 37% av Publish Lab. 

Bladcentralen
Bladcentralen

Bladcentralen AS

Bladcentralen er Norges største distributør av blader og bøker til dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner og selger og distribuerer noen av de sterkeste merkevarene i Norge.

For kunder, forlag og eiere ønsker Bladcentralen å være en seriøs, løsningsorientert og langsiktig samarbeidspartner, og vi har som mål å være den beste distributøren av lesestoff til det norske folk. Vår distribusjon er enkel, effektiv og rimelig – til beste for forlagene, forhandlerne og våre eiere.

Avisretur
Avisretur

Avisretur AS

Avisretur eies av VG og Dagbladet sammen. Selskapet returaviser fra ca 8.000 forhandlere over hele landet, totalt ca 1 mill aviser pr uke, noe som tilsvarer 300 tonn aviser.
 

Etter at returavisene er kontrollert blir de sendt videre til vår samarbeidspartner som pakker dem for videresending til resirkulering i papirfabrikker over hele verden.

Diar
Diar

Diar AS

DIAR er et joint venture 50/50 eid av Aller Media og Amedia. Vi er et eget selskap på publisistsiden som står 100% på utsiden av våre eiere, med egen tech, produkter, og ansatte. Vårt fokus er å utvikle løsninger på digital markedsføring og data sine premisser. 

Gjennom DIAR får våre kunder tilgang på over 100 premium siter hos Aller Media og Amedia med aID data. Enkelt forklart så har våre kunder mulighet til å nå 2 700 000 mennesker med kvalitetsdata på 1 500 000 innloggede mennesker vi vet hvem er.